Monday, January 3, 2022

Hoe promoot je lokale bedrijven op Facebook?

 


Elke dag gebruiken 1,13 miljard mensen Facebook. Als je een lokaal bedrijf hebt, is Facebook de beste plek om lokale bedrijven te promoten. U kunt uw product rechtstreeks vanaf Facebook promoten. Als u lokale bedrijven alleen digitaal wilt promoten, kan Facebook een geweldig platform zijn om bedrijven naar uw winkel te leiden. Als u online betaalde promotie wilt, kunt u Facebook-advertenties gebruiken om betrokkenheid en verkeer naar uw bedrijf te stimuleren.


Facebook is het grootste en vrij beschikbare platform waarmee u uw goederen en diensten aan veel mensen kunt promoten en verkopen. Je kunt op zoveel manieren lokale bedrijven op Facebook promoten. Hier zijn enkele manieren waarop u verkeer kunt krijgen en uw verkoop kunt verhogen.


Om uw bedrijf te promoten, moet u eerst het volgende doen:


Een bedrijfspagina maken


  • U kunt uw bedrijfspagina maken door de eenvoudige stappen te volgen:
  • Ga naar Facebook en log in op je Facebook-account
  • Klik op het drop-down icoon van het menu
  • Klik op pagina aanmaken.


  • Selecteer uw categorie bedrijf.




  • Voer de naam van uw bedrijf in


  • En voer de categorie in die uw bedrijf beschrijft.
  • Klik op doorgaan en voeg vervolgens uw bedrijfslogo en voorblad toe.
Deel!

Alleen het aanmaken van een pagina is niet genoeg voor promotie. U moet uw producten en diensten aan uw klanten laten zien. Daarvoor kun je je updates, foto's, video's, promoties en nog veel meer delen met je volgers. U kunt uw pagina ook delen op de tijdlijn van uw vrienden en collega's, zodat uw vrienden van vrienden ook op de hoogte zijn van uw producten.

Begin met het maken van verbindingen

Wat zijn de voordelen als niemand uw berichten en uw producten kan zien. Je moet een aantal vrienden en ook volgers toevoegen aan je profiel en pagina. Als mensen je pagina leuk vinden, kunnen ze je laatste updates zien. Je kunt je vriend uitnodigen om je pagina leuk te vinden en je vriend ook een e-mail sturen om je pagina te volgen. Je kunt je berichten ook delen met je vriendentijdlijn of andere Facebook-groepen, zodat mensen je pagina leuk kunnen vinden of met anderen kunnen delen.

Manieren om lokale bedrijven op Facebook te promoten


Je kunt je bedrijf op veel manieren promoten op Facebook. Sommigen van hen worden hier vermeld:

Betrek je volgers

Je moet ervoor zorgen dat je post in het oog springt voor je volgers, daarom kunnen ze zich bezighouden met je berichten. Als u het niet kunt, verliest u uw klanten en bezoekers. Bouw vertrouwen op bij uw volgers en praat indirect met hen over uw product omdat mensen niet van directe verkoop houden.

Pronk met uw producten

Bij uw bericht is het nodig om afbeeldingen of video's van uw producten te tonen. Omdat het vertrouwen in de producten opbouwt. Betrouwbare dingen werken beter. Post met afbeeldingen kan beter werken dan de post zonder afbeeldingen. Elke keer dat u over uw producten post, moet u er rekening mee houden dat u de gerelateerde afbeelding van het product toevoegt, omdat dit klanten aanspreekt en interesse wekt.

Krijg meer likes

Mensen die nooit deelnemen aan uw bericht, hoeven ze niet uit te nodigen om uw pagina leuk te vinden. Omdat het tijdverspilling is en je pagina ook pijn doet. Als je organisch likes wilt krijgen, blijf dan berichten en video's op je pagina delen. Facebook biedt ook een functie voor het promoten van pagina-likes. Je kunt deze functie gebruiken om like op je pagina te krijgen zonder tijd te verspillen. Je hoeft alleen maar een bedrag aan Facebook te betalen en je krijgt meteen een like op je pagina.

Doe een wedstrijd

U kunt uw gebruikers betrekken door een wedstrijd op Facebook te starten. Mensen vinden het altijd leuk om mee te doen en te winnen. Al snel is een wedstrijd op Facebook uitdagend en tijdrovend met een app. Maar nu kun je een wedstrijd houden op Facebook. Je hoeft alleen maar een tekstupdate met een prijsvraag te plaatsen of er een te plaatsen met een foto.

Geef je berichten een boost

U kunt lokale bedrijven promoten met de Boost-postfunctie van Facebook. U kunt direct meer bereik en betrokkenheid krijgen door deze functie te gebruiken.



Je hoeft alleen maar een update op Facebook te plaatsen en vervolgens op post boosten te klikken. U moet uw budget en locatie dienovereenkomstig instellen. Facebook neemt een bepaald bedrag in beslag, waarna uw bericht aan veel gebruikers in uw doelgebied wordt getoond.

Maak gemakkelijke manieren om contact met u op te nemen


Als mensen iets leuk vinden of iets interessants zien op Facebook, willen ze dat bespreken met experts. Mensen hebben ook enige verwarring over sommige van uw producten. Dus proberen ze contact met je op te nemen. Maak uw manieren om contact op te nemen met Facebook Wachtwoord Vergeten is gemakkelijk voor gebruikers en klanten.

Doe een Facebook-aanbieding

Het is een andere manier om bezoekers en verkopen te vergroten. Mensen houden altijd van kortingen en betrekken bezoekers ook. U kunt uw bezoekers een aanbieding doen voor een bepaald product.

Om dat te doen, hoeft u alleen maar naar uw pagina te gaan en op het meer-pictogram te klikken. Dan kunt u een optie aanbieden/korting kiezen. Klik gewoon op aanbieding/korting en voeg de details toe en klik op publiceren. Het wordt live voor uw bezoekers.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment