Tuesday, January 25, 2022

Hoe kopiëren en plakken op Facebook?

 



Zoals u weet, is Facebook een van de sociale netwerksites die door miljoenen of biljoenen gebruikers wordt gebruikt. Facebook is een sociale netwerksite die over de hele wereld wordt gebruikt. Facebook-website is gelanceerd in 2004. Het is ontworpen en ontwikkeld om mensen over de hele wereld met elkaar in contact te brengen. Met de ontwikkeling van Facebook kun je enorme mensen verbinden die over de hele wereld wonen en het werkt de functies bij, zodat je je profiel kunt wijzigen, delen, kopiëren en plakken op de Facebook-pagina.

Facebook is toegankelijk vanaf een zeer groot aantal apparaten. Maar om toegang te krijgen tot deze geweldige sociale site, hebt u een internetverbinding op uw apparaat nodig. Om deze sociale netwerksite te gebruiken, kunt u deze op uw apparaat installeren of vanaf internet bedienen. Allereerst moet u zich registreren op Facebook. Nadat de registratie is voltooid, kunnen gebruikers contact maken met hun schoolvrienden, studievrienden en anderen die over de hele wereld wonen.


Welke taak kun je uitvoeren op Facebook?


Gebruikers kunnen hun eigen details in het Facebook-profielgedeelte invullen, zoals verjaardag, relatiestatus, talen, over hun scholen waar ze studeren of studeerden, over hun hogescholen enz. Gebruikers kunnen de vrienden vinden via schoolnaam, universiteitsnaam, bedrijfsnaam of stad naam en kan het vriendschapsverzoek naar die mensen sturen.

Nadat een vriendschapsverzoek is geaccepteerd, kunnen de gebruikers een bericht sturen naar hun eigen vrienden of familielid. Gebruikers kunnen veel groepen op Facebook maken en de leden toevoegen waaraan de gebruikers willen toevoegen. Daarna kunnen de leden elkaar berichten sturen. Als de gebruiker hetzelfde bericht of bericht naar een specifieke persoon of in een groep wil sturen, kan de gebruiker het geselecteerde deel van de tekst kopiëren en in het verzonden vak of tekstvak plakken. Facebook biedt verbeterde functionaliteit voor zijn gebruikers. Met deze geavanceerde functionaliteiten of functies kan de gebruiker genieten van deze geweldige sociale site.


Hoe deel je de optie Tekst of URL door kopiëren en plakken op Facebook?


Als u een tekst of link wilt verzenden die u eerder hebt ontvangen of verzonden, kunt u een kopie of kloon van een tekst of URL maken. Om een specifieke tekst of URL te kopiëren, moet u deze drie methoden en de bijbehorende stappen volgen. Deze methoden en stappen zijn:

Methode 1: Telefoon gebruiken

  • Open Facebook: Open het Facebook-account op uw telefoon met de Google Chrome-browser of andere browsers.
  • Klik op meer optie: Klik nu op de knop in de rechterbovenhoek die meer optie vertegenwoordigt.
  • Selecteer Desktop Site: Scroll nu naar beneden en klik op Desktop Site. Hierdoor wordt de site geopend in de websiteweergave.
  • Selecteer de tekst: Selecteer nu het bericht, de tekst of de URL die u wilt kopiëren.
  • Tik en houd de tekst en URL vast: Tik om de status, tekst of URL vast te houden. Selecteer nu de tekst of URL die u wilt kopiëren.
  • Tik op Kopiëren: Klik op de kopieerknop die wordt weergegeven. De tekst en URL worden gekopieerd.
  • Tik op Plakken: Nu kun je de tekst of URL in het tekstvak plakken waar je maar wilt.

Methode 2: Desktop gebruiken

  • Open de Facebook: Log in op uw Facebook-account door de Facebook-inlogpagina te openen. Als u bent ingelogd, wordt de Facebook-nieuwsfeed geopend. Als u niet bent ingelogd, moet u uw e-mailadres en wachtwoord invoeren om het Facebook-account te openen.
  • Zoek de tekst: Zoek nu de status, tekst of URL die u wilt kopiëren.
  • Selecteer de tekst: Selecteer de specifieke tekst of URL die u wilt kopiëren.
  • Kopieer de tekst: Kopieer nu de geselecteerde tekst met de opdracht ctrl+c.
  • Tekstvak selecteren: Om deze kopieertekst of URL te plakken, gaat u naar de plaats waar u deze tekst of URL wilt plakken. Open het tekstvak.
  • Plak de tekst: Selecteer ctrl+v om deze tekst of URL te plakken.


Methode 3: Facebook Messenger gebruiken

  • Open de Facebook Messenger: Open Facebook Messenger op je telefoon.
  • Zoek het bericht: Zoek nu het bericht dat u wilt kopiëren of plakken.
  • Klik op de deelknop: Als het bericht is gevonden, klik dan op de deelknop in de rechterbenedenhoek van het bericht.
  • Selecteer delen als bericht: Nadat u op de knop Delen hebt geklikt, wordt het venster geopend. Selecteer nu delen als bericht.
  • Selecteer een vriend: Selecteer een van de vrienden die u dit bericht wilt sturen.
  • Klik op verzenden: stuur vervolgens de link naar hen.


Gevolgtrekking

Om deze bovenstaande stappen te volgen, kunt u het specifieke deel van de tekst of de hele tekst in slechts enkele seconden kopiëren. Vervolgens kun je in het tekstveld plakken naar welke plek je de tekst wilt sturen. Gebruiker kopieert en plakt de tekst omdat sommige berichten, berichten of URL wat meer belangrijke informatie bevatten die gerelateerd is aan een van de velden. De gebruiker kan de tekst of URL kopiëren en verspreiden onder andere vrienden die deze essentiële informatie nodig hebben. Met behulp van deze Facebook-functie kun je eenvoudig een tekst kopiëren en plakken die je naar je vrienden wilt sturen.

Neem voor meer informatie over Facebook-hulp of hulp direct contact op met onze leidinggevenden van een Facebook Wachtwoord Vergeten.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment