Friday, December 24, 2021

Geen e-mailmelding van Facebook ontvangen

 E-mailmeldingen zijn Facebook-updates die de gebruiker van een account via e-mail verkrijgt. Soms worden Facebook-gebruikers geconfronteerd met een probleem bij het ontvangen van een e-mailmelding. Het probleem kan worden veroorzaakt als je je e-mailmelding niet hebt ingeschakeld, je Gmail-account hebt gewijzigd en niet hebt bijgewerkt op je Facebook-account, en nog veel meer technische voorwaarden. Dit zijn de voorspelbare oorzaken van het probleem. U kunt echter de hulp gebruiken van de onderstaande stappen om het specifieke probleem op te lossen.


Stappen om te verhelpen dat u geen e-mailmelding van Facebook ontvangt


  • Allereerst moet u uw Facebook-e-mailaccount openen op uw computersysteem of laptop.
  • Vervolgens moet u uw instellingen voor e-mailmeldingen controleren om er zeker van te zijn dat u uw e-mailmeldingen niet hebt uitgeschakeld.
  • En controleer gewoon uw filter voor ongewenste e-mail of spam om er zeker van te zijn dat e-mails die van Facebook binnenkomen, niet in deze map worden geplaatst. Als dit het geval is, moet u een e-maildomein toevoegen@facebookmail.com.
  • Als u nog steeds geen e-mails van Facebook ontvangt, kunt u contact opnemen met ISP (Internet Service Provider) om te controleren of ze de e-mail blokkeren.
Als de bovengenoemde stap niet werkt, kunt u zich concentreren op deze stappen:

  • Eerst moet je je Facebook-account openen.
  • Dan hoef je alleen maar op Klik te klikken in de rechterbovenhoek en Instellingen te kiezen.
  • U moet aan de linkerkant op Meldingen klikken.
  • En kies daarna E-mail.
  • U kunt instellen hoe vaak u e-mailmeldingen ontvangt.
Deze stappen zijn nuttig voor u als het probleem zich blijft voordoen nadat u de vorige stappen hebt gevolgd.

Als er meer dan één e-mailadres aan uw account is gekoppeld, ontvangt u meldingen naar het adres dat u ook als primair e-mailadres hebt geselecteerd op uw pagina Algemene accountinstellingen.

Als u nog steeds technische problemen ondervindt bij het begrijpen van het probleem of als u geen enkel punt begrijpt, moet u contact opnemen met een gekwalificeerde technische professional van een Facebook-account. De experts van een account begrijpen de problematische situatie van de gebruikers en proberen de problemen op een uitzonderlijke manier op te lossen. Afgezien hiervan kunt u verbinding maken met een extern bedrijf dat technische ondersteuning biedt om de productieve technische ondersteuningsoplossingen binnen een bepaalde tijdsduur te bereiken. U kunt op elk moment op het bedrijf vertrouwen om uitgebreide technische ondersteuningsoplossingen te krijgen, bel Facebook Wachtwoord Vergeten.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

1 comment:

  1. I like your all post. You have done really good work. Thank you for the information you provide, it helped me a lot. I hope to have many more entries or so from you.
    Facebook bellen nederland

    ReplyDelete