Thursday, January 20, 2022

Verkopen op Facebook: Word lid van Facebook Marketplace

 


Kent u de Facebook-marktplaats of Facebook-winkel? Zo niet, dan verspil je gewoon je tijd met het verschuiven van de Facebook-pagina. Maar als je dit artikel leest. Je krijgt veel informatie die je zal helpen om je eigen Facebook-commerce op te zetten.

U wilt uw product in een handomdraai verkopen en verkopen via uw mobiele telefoons. Dan is Verkopen op Facebook het beste, veilige en makkelijke platform om te verkopen of om je eigen bedrijf te starten waarmee je je inkomen kunt verhogen.


Facebook online marktplaats/winkel:


Het is een platform waar u uw product tegen een bepaalde prijs kunt ruilen. Met andere woorden, "verkoop/koop producten door middel van snap and sell". Facebook-pagina is het platform dat aanbiedt om producten te verkopen of te kopen via Facebook.

In de bovenstaande afbeelding ziet u de Facebook-marktplaats of Facebook-pagina "Bedrijfspagina". Hier biedt Facebook veel functies in de winkel. U hoeft alleen op de hoogte te zijn van elke faciliteit.

Om uw eigen marktplaats of F-commerce te starten, hoeft u nu alleen uw bedrijfspagina op Facebook aan te maken.

Gebruikers bezoeken eenvoudig uw marktplaats en klikken op uw winkeltabblad om uw producten rechtstreeks te kopen.


Hoe lid te worden van Facebook Marketplace voor verkopen op Facebook:


Er zijn enkele eenvoudige stappen om uw marktplaats te creëren en uw eigen bedrijf te starten. Deze zijn als volgt:

  • Log in op Facebook en klik op de marktplaats aan de linkerkant.
  • Voeg de vereiste details toe zoals vermeld in de velden. Zoals titel, beschrijving, prijs, locatie en categorie.
  • Maak een foto van uw product te koop.
  • Klik ten slotte op een bericht.

Er zijn enkele andere apps en websitebouwers die snelle toegang tot de Facebook-winkel bieden en waarmee u eenvoudig kunt maken. Dergelijke apps zijn Shopify en BigCommerce en de websitebouwer is Wix.

Facebook-advertenties:

Een Facebook-advertentie is een verzameling koppen, tekst, beschrijving, bijschrift en afbeelding die uw hele producten vertegenwoordigen. Advertentie- of postadvertenties zijn slechts een promotor die uw marktplaats of uw producten promoot.

De belangrijkste werking van Facebook-advertenties is om uw product te promoten en gebruikers te helpen uw marktplaats te vinden via uw productadvertenties.


Voordelen van de Facebook-marktplaats:


Als u uw kleine bedrijf via Facebook-marktplaats gaat starten, moet u hiervan op de hoogte zijn en weten hoeveel het zal helpen om uw bedrijf te laten groeien. Hier zijn enkele voordelen die hieronder worden vermeld-

Makkelijk te gebruiken:

De Facebook-marktplaats biedt een zeer eenvoudige manier van zakendoen. Als u de app gebruikt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het beheren of posten. U hoeft alleen uw product te snappen en te verkopen.

Om het gemakkelijker te maken, biedt FB-marktplaats een filterfunctie. Het omvat de locatie, het prijsniveau van de categorieën en vele andere voordelige opties.

Eenvoudig te maken/starten:

Zoals we hierboven hebben besproken, hoe u lid kunt worden van FB-marktplaats. Dat omvat eenvoudige stappen om uw bedrijf te starten voor verkopen op Facebook.

Locatie automatisch synchroniseren:

Voer op mobiele telefoons uw locatie in en na synchronisatie toont FB-marktplaats uw product in de buurt.

Gemeenschap:

Het biedt communities, hier kan de verkoper met elke volger communiceren. U kunt ook uw eigen community maken voor uw gerelateerde bedrijf.

10 foto per aanbieding:

Op het moment dat u producten plaatst, kunt u per aanbieding 10 foto's toevoegen die het product kort weergeven.

Chatten:

FB-marktplaats maakt directe communicatie tussen koper en verkopers mogelijk. Dit maakt een veilige en betaalbare uitwisseling van producten mogelijk.

Winst:

Facebook biedt je een platform. Waar u uw producten kunt verkopen. Er is geen partnerschap op Facebook met uw winst. Het betekent dat de hele winst in uw zak gaat.

Miljarden gebruikers:

Volgens een onderzoek bezoeken maandelijks ongeveer 1,86 miljard gebruikers zowel Facebook als de marktplaats.

Gevolgtrekking:

Facebook Bellen u om geld te verdienen door gebruik te maken van haar gratis marktplaats platform. U kunt eenvoudig uw eigen bedrijf starten en uitbreiden volgens de toename van uw bezoekers. Probeer zelfstandig je eigen bedrijf te maken en succesvol te worden.

Ik hoop dat dit artikel je helpt om in een handomdraai een verkoopstrategie te volgen en gemakkelijk elke functie van Facebook kunt maken en gebruiken.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment