Tuesday, March 28, 2023

Google Vault-export naar PST-bestandsindeling - Beste handleiding

 


Synopsis: Met deze handleiding kunnen gebruikers Google Vault exporteren naar PST-indeling. We weten allemaal dat Google Vault een van de belangrijkste oplossingen is voor het bewaren van cruciale gegevensbestanden. Hier kunnen gebruikers de functies van Google Vault leren kennen, samen met de oplossing om Google Vault-e-mails naar PST-bestandsindeling te exporteren.

Het is belangrijk om te begrijpen waarom gebruikers bestanden in PST-indeling willen. Het kan voor ons nuttig zijn om de methode op een betere manier uit te voeren. Daarom staan hier ook de redenen. Leren hoe e-mails van Google Vault naar Outlook PST te exporteren, is helemaal geen moeilijke taak. Met de juiste tool & techniek kan dit ook voor gebruikers een gemakkelijke taak zijn.

Laten we, voordat we verder gaan om de oplossingen te leren kennen, snel de functies van Google Vault grondig doornemen. Dit kan gebruikers helpen bij het optimaal benutten van de Google Vault-faciliteit.

Functies van Google Vault waarvan gebruikers kunnen profiteren

Laten we, voordat we Google Vault e-mailexport naar PST-taak leren, op de hoogte zijn van de functies. De Google Vault is een andere succesvolle service van Google die door miljoenen gebruikers wordt gebruikt. Het helpt gebruikers bij het bewaren van Gmail-berichten, Google Drive-bestanden, Google Meet-opnamen, Google-groepschats, Google Voice, Google Hangout-berichten, enz.

  • E-mail- en chatarchivering

Met deze service kunnen gebruikers bewaarregels instellen voor het onderhouden van hun e-mails, chats, enz. Gebruikers kunnen dergelijke gegevens een bepaalde tijd hebben voordat ze permanent uit mailboxen worden verwijderd.

  • Drive-bestand zoeken

Heeft u gegevensbestanden zoals DOCX, PDF, JPG, enz. Die niet-google-bestandstypen zijn? Zo ja, dan kunt u met deze functie ze probleemloos samen met andere Google Drive-resultaten doorzoeken. Later kunnen ze ook Google Vault-export naar PST-taak uitvoeren.

  • E-mails zoeken

Deze functie is een van de krachtigste en meest geprefereerde voor bepaalde accounts, trefwoorden, datums, enz. Gmail-specifieke operatoren met wildcards en Booleaanse zoekopdrachten zijn ook compatibel met deze functie.

  • Auditrapporten

Kluiscontrolerapporten helpen bij het analyseren van de activiteiten die kluisgebruikers mogelijk hebben uitgevoerd van & tot een specifieke tijdsperiode. Door te leren hoe Google Vault naar Outlook PST kan worden geëxporteerd, kan de gebruiker dergelijke rapporten en exportgegevens verkrijgen.

  • Functie voor het exporteren van gegevens

Als gebruikers willen, kunnen ze hun Google-kluisgegevens exporteren. Hierover gaan we het in deze blog hebben. Google Vault biedt twee indelingen voor de migratie van gegevensbestanden van G Suite naar Outlook.

Redenen voor Google Vault-export naar PST-indeling

Er zijn verschillende redenen waarom gebruikers hun gegevensbestanden willen exporteren. Laten we snel de kritieke redenen leren kennen.

  • Veel gebruikers moeten deze gegevens in hun Outlook-accounts krijgen. Zoals we weten, ondersteunt Microsoft Outlook het PST-formaat. Gebruikers moeten de gegevensbestanden in PST krijgen.
  • Als gebruikers een bepaald gegevensbestand terug willen dat ze hebben gearchiveerd, moeten ze de gegevens exporteren. Voorwaarde is wel dat gebruikers die data lokaal nodig hebben.

Nadelen van de handmatige methode:

Er zijn tal van nadelen aanwezig in de handmatige oplossing, zoals hieronder vermeld. Voordat u Google Vault-e-mails handmatig naar PST exporteert, moet u deze nadelen doornemen.

  • Als u een grote organisatie heeft en meer dan 20 exportbewerkingen wilt uitvoeren, is dit niet mogelijk. In de hele organisatie kunnen gebruikers slechts 20 exportbewerkingen tegelijk uitvoeren.
  • Gebruikers moeten zoeken naar de gegevensbestanden die ze nodig hebben om te exporteren. Het kluisdashboard toont niet alle bestanden die beschikbaar zijn voor export. Als de gebruiker e-mails van Google Vault naar Outlook PST wil downloaden, moet hij deze handmatig doorzoeken.
  • Er is geen optie voor bulkexport van gegevensbestanden. In PST-bestanden kunnen gebruikers niet meer dan 1 GB aan bestanden exporteren. In MBOX kunnen ze niet meer dan 10 GB aan bestanden exporteren.
Google Vault Exporteren naar PST Stapsgewijze oplossing

Om de nadelen van de handmatige methode te vermijden, moeten gebruikers zich concentreren op de geautomatiseerde oplossing. Met de Google Vault Downloader Tool leert u eenvoudig hoe u gegevens uit Google Vault kunt ophalen. Het gaat alle beperkingen van de handmatige methode tegen en maakt gegevensexport op een aangepaste manier mogelijk. Het biedt zelfs verschillende functies voor het exporteren van Google Vault-e-mail naar PST-taken.

Stap 1. Start de tool en activeer vervolgens eerst de licentie.



Stap 2. Stel het bestemmingsformaat in als Outlook (PST) of MBOX.


Stap 3. Selecteer Categorieën als E-mails & Drive & Voeg ook filters toe.


Stap 4. Voer beheerdersreferenties in om u aan te melden bij het beheerders-Gmail-account.

Opmerking: gebruikers moeten een Google Console-project maken voor deze exportbewerking om het sleutel- en certificaatbestand te verkrijgen voor verder gebruik van de tool voor het exportproces. Dit verhoogt de veiligheid omdat onbevoegde gebruikers geen toegang hebben tot de gegevensbestanden.


Stap 5. Selecteer Gebruikers en klik op de knop Downloaden starten om te beginnen.


Als uw Google Vault-e-mails naar PST worden geëxporteerd en uw taak is voltooid, kan het statusrapport gebruikers helpen de statistieken verder te analyseren.

Hoe Google Vault-gegevens op te slaan in andere bestandsindelingen

Laten we nu eens kijken naar een uniek geval om e-mails van Google Vault naar Outlook PST-bestanden te exporteren. Veel gebruikers hebben deze situatie doorgemaakt en door een gebrek aan technische details is het vrij moeilijk om te begrijpen wat ze moeten doen.

Er zijn gevallen waarin gebruikers de gegevens in MBOX-indeling downloaden. Nu realiseren ze zich dat ze de gegevensbestanden in PST-indeling willen. Het uitvoeren van de Google Vault e-mailexport naar PST-taak is hier een verspilling van tijd en moeite.

Daarom kunnen gebruikers hulp krijgen van de MBOX naar PST Converter-software. Het kan de MBOX-bestanden converteren naar PST met alle gegevensobjecten intact.

Alles bij elkaar brengen

Tot slot, tot slot van de blog, laten we duidelijk zijn met het definitieve oordeel. De geautomatiseerde oplossing voor Google Vault-export naar PST-taak is vrij eenvoudig. Het biedt geavanceerde functies en onbeperkte evenementen. Aan de andere kant is de handmatige oplossing veel ingewikkelder en heeft het meerdere beperkingen.

Daarom is het een totale verspilling van tijd en geld voor gebruikers om te vertrouwen op de handmatige oplossing voor Google Nederland export. Daarom is het gebruik van de geautomatiseerde tool, net als IT-experts, de ideale oplossing voor gebruikers.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment