Saturday, March 18, 2023

AAN DE SLAG MET DE GOOGLE ASSISTANT OP JE ANDROID-TELEFOON OF TABLET

 Hier zijn de stappen om Google Assistant op uw Android-smartphone in te schakelen of te installeren zonder root-toegang


Stap: 2 Tik op de pagina "Help" op de menuknop met drie stippen en tik op "Bekijken in Google Play Store". Hierdoor wordt naar verwachting de Play Store-pagina van Google Play Services geopend. Hier kun je gewoon naar beneden scrollen en tikken op de knop "Ik doe mee" in het gedeelte "Bètatester worden".


Stap: 3 Tik vervolgens op "Deelnemen", waarna de bèta-aanmelding aan de gang is. Het duurt een paar minuten. Het kostte me ongeveer 5 minuten, maar uw kilometerstand kan variëren.


Stap: 4 Zoek daarna naar de Google-app in de Play Store en meld u ook aan voor het bètaprogramma.


Stap 5: Als je klaar bent, wacht je een paar minuten en open je Play Store. Ga hier naar het gedeelte 'Mijn apps en games' en ga naar het tabblad 'Bèta', waar u Google- en Google Play-services vindt. Zorg ervoor dat u ze allebei bijwerkt.


Stap: 6 Nadat de apps zijn bijgewerkt, gaat u naar Instellingen->Apps. Ga hier naar Google-> Opslag-> Ruimte beheren en tik op "Alle gegevens wissen".


Stap: 7 Ga vervolgens terug en doe hetzelfde voor Google Play Services. Tik op "Ruimte beheren" en "Alle gegevens wissen".


Stap: 8 Als u klaar bent, opent u de Google-app, waar u wordt gevraagd om dingen in te stellen. Als u klaar bent, ziet u de vertrouwde Google-pagina van de app. Wees niet teleurgesteld, open het hamburgermenu en tik op "Instellingen".


Stap: 9 Hier vindt u de Google Assistent-instellingen. Tik er gewoon op. Het installatievenster van de Google Assistent zou dan moeten verschijnen. U kunt op "Doorgaan" tikken en vervolgens de startknop ingedrukt houden om de Google Assistent te activeren.


Voor online ondersteuning kunt u contact opnemen met het team van Google Nederland.

No comments:

Post a Comment