Friday, May 19, 2023

Πώς μπορώ να ανοίξω έναν λογαριασμό PayPal μετά την αναστολή;

 Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα αναστολής λογαριασμού Paypal;

Αυτό είναι ένα από τα μηνύματα που ελπίζουμε να μην λάβουμε ποτέ ότι "Ο λογαριασμός σας έχει τεθεί σε αναστολή". Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για την αναστολή από το paypal, ότι μπορεί να πουλάτε περιορισμένα αντικείμενα στον ιστότοπο, μια σειρά από παράπονα, να είστε συνδεδεμένοι με έναν λογαριασμό που έχει τεθεί σε αναστολή.

Για να προωθήσετε όλα αυτά τα ταλαιπωρημένα προβλήματα και για να ενεργοποιήσετε τον λογαριασμό paypal μετά την αναστολή, ακολουθούν μερικοί από τους εξαιρετικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να λύσετε το ζήτημα της αναστολής του λογαριασμού paypal.

Ακολουθήστε τα βήματα για να ανοίξετε έναν λογαριασμό PayPal μετά την αναστολή

Αυτά είναι τα βασικά, γρήγορα σημεία που πρέπει να γνωρίζει κάποιος για να ανοίξει έναν λογαριασμό paypal μετά την αναστολή του

Ρυθμίστε μια άλλη πύλη πληρωμής:-

  • Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, συνιστάται να έχετε περισσότερες από μία πύλες πληρωμής ανά πάσα στιγμή. Αυτό θα σας επιτρέψει να κάνετε τη διαδικασία εκτέλεσης συναλλαγών, εάν κάποια από τις πύλες πληρωμής αποτύχει για κάποιο λόγο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να διευθύνετε την επιχείρησή σας.

Υποβάλετε έφεση για την αναστολή σας:-

  • Μόλις ενεργοποιήσετε την πύλη πληρωμής και αποδεχτείτε ξανά τις πληρωμές σας, μπορείτε να ελέγξετε τον λόγο για την αναστολή του λογαριασμού. Το PayPal έχει ορίσει ορισμένα βασικά βήματα, τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλύσετε το ζήτημα της αναστολής λογαριασμού paypal.
Καθαρίστε όλη την προσωρινή μνήμη και τα cookie:-

  • Μερικές φορές, λόγω της συσσώρευσης προσωρινής μνήμης και cookie στον λογαριασμό, δεν είναι δυνατή η εύκολη χρήση του λογαριασμού PayPal, επομένως συνιστάται να αφαιρέσετε όλο το ιστορικό περιήγησης από το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε όλους τους λογαριασμούς εύκολα.
Εξάλλου, πάνω από όλα τα σημεία στον λογαριασμό paypal έχουν ανασταλεί λόγω ύποπτης δραστηριότητας, αν θέλετε άμεση βοήθεια από την ομάδα, μπορείτε να καλέσετε απευθείας στο Paypal επικοινωνια τηλεφωνο . Εκτός αυτού, ο χρήστης μπορεί να ταχυδρομήσει την ανησυχία του στο αρμόδιο τμήμα για περαιτέρω λύσεις ή Απαντήσεις στο πρόβλημα. Μερικές φορές είναι καλύτερο να ζητήσετε βοήθεια από φίλους, συναδέλφους ή άλλους για να βρείτε μια λύση για την επίλυση του προβλήματος.

No comments:

Post a Comment