Tuesday, May 9, 2023

ΠΩΣ ΑΝΑΚΤΗΣΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ INSTAGRAM;

 Ξεχάσατε ξαφνικά τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας στο Instagram; ή κάποιος έχει χακάρει τον λογαριασμό σας στο Instagram καθώς δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτόν ακόμα και μετά την εισαγωγή του σωστού κωδικού πρόσβασης; Τότε δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχείτε γιατί μπορείτε να επιστρέψετε γρήγορα στον λογαριασμό σας στο Instagram αφού τον ανακτήσετε, κάτι που είναι δυνατό μέσω των ποικίλων επιλογών ανάκτησης. Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν θα είχαν ιδέα για τη διαδικασία ανάκτησης και θα ρωτούσαν πώς μπορώ να ανακτήσω τον λογαριασμό μου στο Instagram και αν είστε ένας από αυτούς, μπορείτε να ακολουθήσετε τις αναφερόμενες οδηγίες για να μάθετε για τη διαδικασία ανάκτησης λογαριασμού.

Ακολουθούν οι μέθοδοι ανάκτησης του κωδικού πρόσβασης λογαριασμού Instagram

Ανακτήστε τον λογαριασμό Instagram χρησιμοποιώντας τον αριθμό τηλεφώνου ή το email

Εάν έχετε πρόσβαση στη διεύθυνση email ανάκτησης και τον αριθμό τηλεφώνου που προσθέσατε τη στιγμή της δημιουργίας του λογαριασμού Instagram, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Instagram μέσω των παρακάτω βημάτων:

  • Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα σύνδεσης στο Instagram από το πρόγραμμα περιήγησης που προτιμάτε.
  • Στη σελίδα σύνδεσης, κάντε κλικ στο Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Σύνδεσμος.
  • Τώρα μπορείτε να εισαγάγετε τη διεύθυνση email, τον αριθμό τηλεφώνου ή το όνομα χρήστη που σχετίζεται με τον λογαριασμό σας στο Instagram αυτόν τον κωδικό πρόσβασης που θέλετε να ανακτήσετε στο δεδομένο πεδίο.
  • Κάντε κλικ στο Αποστολή συνδέσμου σύνδεσης αφού εισαγάγετε τα στοιχεία και, στη συνέχεια, θα λάβετε έναν σύνδεσμο στη διεύθυνση email σας.
  • Θα δείτε την επιλογή Επαναφορά του κωδικού σας και στη συνέχεια κάντε κλικ σε αυτήν.
  • Τώρα μπορείτε να ορίσετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας στο Instagram στο συγκεκριμένο πεδίο και, στη συνέχεια, μπορείτε να τον επιβεβαιώσετε αφού εισέλθετε ξανά.
  • Μετά από αυτό, κάντε κλικ στην καρτέλα Επαναφορά κωδικού πρόσβασης για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ανάκτησης κωδικού πρόσβασης για το Instagram.

Ζητήστε κωδικό ασφαλείας

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε έναν κωδικό ασφαλείας εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την ανάκτηση του λογαριασμού σας Instagram σε μια συγκεκριμένη συσκευή. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να επιστρέψετε στον λογαριασμό σας:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας.
  • Πατήστε στο Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια; Σύνδεσμος στην οθόνη σύνδεσης.
  • Πατήστε στην επιλογή Αποστολή σύνδεσης σύνδεσης και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή που θέλετε να λάβετε έναν σύνδεσμο, όπως έναν αριθμό τηλεφώνου ή μια διεύθυνση email.
  • Εισαγάγετε τον κωδικό ασφαλείας που λάβατε και, στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
Οι επιλογές ανάκτησης λογαριασμού Instagram που περιγράφονται παραπάνω μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας άμεσα. Αλλά σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται κατά την ανάκτηση του λογαριασμού, τότε επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Instagram τηλεφωνο επικοινωνίας για αξιόπιστη βοήθεια.

No comments:

Post a Comment