Saturday, February 18, 2023

Hoe Instagram-verhaal te repareren dat vastzit bij posten

 Hoe Instagram-verhaal te repareren dat vastzit bij posten

Wij Instagrammers vinden het heerlijk om door onze tijdlijn te scrollen en door onze tijdlijn te zoeken, foto's te plaatsen en vooral - Verhalen. Denk nu eens aan een situatie waarin je net een geweldige foto hebt gemaakt en nu open je je Instagram om het als je verhaal te posten, upload je de foto in de verhaalsecties en druk je op de knop Verzenden.

Krijg details over hoe u het Instagram-verhaal kunt repareren dat niet wordt gepost

En nu merk je dat het verhaal niet beschikbaar is op je tijdlijn, ook al heb je het verhaal met succes geüpload volgens het plan. Nou, duizenden gebruikers hebben zo'n probleem met hun Instagram-account en voelen zich dan gefrustreerd. Ja, dat roterende pictogram "Posten" kan je echt frustreren. Als u af en toe met zo'n probleem bent geconfronteerd, denkt u misschien wat u nu moet doen? Lees dan dit artikel verder om te weten hoe u de Instagram-verhaalfout in een mum van tijd kunt oplossen.

Eenvoudige methoden om Instagram Story Post niet te laten werken

  • Start uw telefoon opnieuw op

Ja, u kunt beginnen met de meest elementaire oplossing, d.w.z. uw smartphone opnieuw opstarten om van het Instagram-probleem af te komen.

  • Sluit de Instagram-app

Vervolgens kunt u proberen uw Instagram-applicatie te sluiten, maar drukt u niet op de startknop, omdat de app nog steeds op de achtergrond wordt uitgevoerd. Nadat u de app hebt gesloten, verwijdert u deze uit de lijst met recente applicaties. Om dat te doen,

  • Open uw recente apps vanaf het multitasking-scherm
  • Sluit vanaf daar de Instagram-app met veegbewegingen
  • Probeer te schakelen tussen wifi en mobiele data
Slechte internetverbinding is eigenlijk de grootste zegen voor smartphones, dit is de reden dat de meeste applicaties niet goed werken. Maar wat u kunt doen, is proberen uw gegevensconnectiviteit te schakelen tussen uw wifi-verbinding en mobiele gegevens of omgekeerd.

Aanvullende tips om de Instagram-verhaalfout op te lossen

Cachebestanden zijn soms handig, maar ze belemmeren meestal de functionaliteit van uw applicatie. Dit is de reden dat je moet proberen ze allemaal uit de instellingen van je telefoon te verwijderen, of het nu een iPhone of een Android-telefoon is. U kunt eenvoudig overschakelen naar de instellingen van uw telefoon en naar het gedeelte met apps gaan. Volg hierna de instructies op het scherm om de cachebestanden van uw Instagram te verwijderen en Instagram Story Stuck Posting te repareren.

Update je Instagram-app

App-update is het belangrijkste dat van toepassing is op al uw applicaties. Wat de andere alternatieven ook zijn, u probeert het probleem op te lossen, maar niets werkt mogelijk totdat u probeert uw applicaties bij te werken.

Om dit op te lossen, moet je naar je app store (Google Play Store/Apple Store) navigeren en de instructies op het scherm volgen om je Instagram-app bij te werken. Start vervolgens uw telefoon opnieuw op en begin uw applicatie te gebruiken.

Neem bovendien contact op met de technische ondersteuning voor verdere hulp bij het oplossen van Instagram Story Stuck Posting van de technische experts Bel ons Instagram Nederland.

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment