Saturday, February 11, 2023

Hoe Instagram te repareren laat me niet inloggen

 Instagram heeft snel miljarden gebruikers over de hele wereld kunnen bereiken en deze applicatie voor het delen van afbeeldingen en video's is uitgegroeid tot een van de beste apps voor sociale media ter wereld. Dit socialemediaplatform is een instrumenteel onderdeel geworden van bijna ieders leven. Nu zijn er momenten waarop gebruikers problemen ondervinden met het inloggen op hun account en dat kan ze echt vreselijk vervelend maken.

Gids om inlogproblemen en verdachte inlogpogingen op Instagram op te lossen

Maar soms houdt het hier gewoon niet op, omdat veel gebruikers verdachte inlogpogingen in hun account tegenkomen en dit is waar de ergernis groter wordt en verandert in enge frustratie. Dus als je ook een Instagram-fan bent en te maken hebt gehad met inlogproblemen en verdachte activiteiten, zal het oplossen van Instagram me niet in staat stellen om in te loggen en te voorkomen dat het account onbekende inlogpogingen doet.

Snelle methoden om het inlogprobleem van Instagram op te lossen

Met de volgende oplossingen kun je in een mum van tijd Instagram-inlogproblemen oplossen.

  • Schakel uw apparaat uit en weer in

Schakel uw apparaat uit, zoals een smartphone of tablet, of probeer gewoon de Force Close-functie om de Instagram-applicatie te verlaten. Op deze manier zou u de inlogfout moeten kunnen oplossen, maar het is beter om het apparaat opnieuw op te starten om het probleem snel op te lossen.

  • Controleer uw wifi-verbinding

Het kan voorkomen dat u niet kunt inloggen op uw account vanwege een slechte internetverbinding en als gevolg daarvan ziet u de inlogfout op uw scherm. Het opnieuw opstarten van de Wi-Fi-verbinding of het routerapparaat kan echter een betere optie zijn. Of u kunt een tijdje proberen over te schakelen naar mobiele data om te zien of alles goed werkt.

  • Reset de tijd en datum op uw smartphone

U moet de datum- en tijdinstellingen van uw telefoon controleren of deze eenvoudig wijzigen in handmatig. Hier is hoe.

  • Ga naar het gedeelte Instellingen en selecteer vervolgens Systeem
  • Selecteer hier Datum en tijd en schakel vervolgens de optie "Gebruik door netwerk verstrekte tijd" uit
  • Start het apparaat opnieuw op en kijk of de instagram-app goed werkt

  • Verwijder de cache en gegevens van de app


Beschadigde app-cachebestanden kunnen ernstige fouten in uw toepassing veroorzaken. Daarom moet u ze van uw apparaat verwijderen. Hier is hoe.

  • Ga op je Android-apparaat naar de instellingen en vervolgens naar Alle apps
  • Zoek de Instagram-app en selecteer vervolgens de "cache en gegevens"
  • Wis de gegevens en stop de toepassing geforceerd en start deze opnieuw
Bovendien kunt u ook proberen in te loggen op uw Instagram-account via meerdere apparaten zoals een tablet, smartphone of pc. Op deze manier kun je mogelijk oplossen dat Instagram me niet in staat stelt om in te loggen. Verder is dit wat u nodig heeft om verdachte inlogpogingen op uw account te verwijderen.

Hoe verdachte inlogpogingen op Instagram te voorkomen

Dus eigenlijk, als je wilt weten hoe je een verdachte inlogpoging op Instagram kunt oplossen, moet je de reden weten die zo'n probleem veroorzaakt. Welnu, meestal kunnen hackers of de andere onbekende persoon het IP-adres van uw apparaat kraken als u vanaf hetzelfde apparaat of dezelfde locatie inlogt op uw account en daarom wordt het een stuk eenvoudiger om de gebruikersnaam en het wachtwoord te hacken. Dit is de reden waarom u mogelijk het bericht 'We hebben een ongebruikelijke inlogpoging gedetecteerd' op uw scherm ziet.

Daarom is het beter om contact op te nemen met de professionals van Instagram Bellen Nederland om te weten hoe u verdachte inlogpogingen op Instagram kunt oplossen en uw account veilig kunt maken.

No comments:

Post a Comment