Thursday, November 10, 2022

Hoe kan ik mijn Facebook-account herstellen met Gmail?

 Facebook is een van de beste en bekendste sociale-mediaplatforms omdat ze miljoenen mensen tegelijk met elkaar verbinden. U kunt berichten, video-oproepen, spraakoproepen enz. verzenden of ontvangen. U kunt ook uw favoriete foto's en video's plaatsen om contact te maken met uw familie of vrienden. Facebook biedt altijd beveiliging aan hun gebruikers en daarom hebt u een inlog-ID en wachtwoord nodig om het Facebook-account te gebruiken. Soms vergeet u uw Facebook-wachtwoord en wilt u het account herstellen. Je hebt verschillende opties om je Facebook-account te herstellen, zoals via Gmail, telefoon of vriendenaccount. U kunt ook contact opnemen met het Facebook-ondersteuningsteam om uw Facebook-account te herstellen en terug te gaan naar uw account. U kunt verder lezen en kennis maken met de herstelprocedure van Facebook.

Herstel Facebook-account via Gmail:

Als je het Gmail-account hebt dat je hebt gekoppeld bij het maken van je Facebook-account, kun je je Facebook-account herstellen via je Gmail-account. U moet de onderstaande stappen uitvoeren om toegang te krijgen tot uw Facebook-account:

  • Eerst moet u de Facebook-inlogpagina op uw apparaat openen.
  • U moet het e-mailadres of telefoonnummer van Facebook invoeren en op de optie Wachtwoord vergeten onder het wachtwoordveld tikken.
  • U moet uw Facebook-e-mailaccount opnieuw invoeren, dat u moet herstellen, en Facebook zal uw account doorzoeken.
  • Facebook zal je e-mailadres of telefoonnummer vragen om je Facebook-account te verifiëren.
  • Zodra u de e-mailoptie kiest, ontvangt u de beveiligingscode in de inbox van uw Gmail-account. U moet die code in het vereiste veld invoeren en op de knop Doorgaan klikken.
  • Daarna zal Facebook uw account verifiëren en moet u het nieuwe wachtwoord voor het Facebook-account in het daarvoor bestemde veld invoeren.
  • U moet hetzelfde nieuwe wachtwoord opnieuw invoeren om het wachtwoord te bevestigen en op de knop Doorgaan te klikken.
  • Hiermee wordt uw Facebook-account hersteld en moet u met een nieuw wachtwoord inloggen op uw Facebook-account.
Als je geen toegang hebt tot je Gmail-account, kun je je Facebook-account herstellen met je telefoonnummer of vriendenaccount. U kunt verder lezen en meer te weten komen over alle details van Facebook-accountherstel.

Andere modi om Facebook-account te herstellen:

Na herstel via Gmail kunt u op het moment van verificatie ook de telefoonnummeroptie toevoegen om de beveiligingscode te krijgen. U moet de code in een bepaald veld toevoegen en een nieuw wachtwoord maken. Hiermee herstel je je Facebook-account. Nadat je informatie hebt gekregen over het herstellen van mijn Facebook-account met Gmail en als je geen telefoon of Gmail hebt, kun je je Facebook-account herstellen met vertrouwde contacten of vrienden met de onderstaande stappen:

  • Eerst moet u de aanmeldingspagina van het Facebook-account openen en uw e-mailadres of telefoonnummer van het account invoeren.
  • Daarna moet je op de optie wachtwoord vergeten tikken.
  • Nu moet u het e-mailadres of de telefoon invoeren die u wilt herstellen om uw account te vinden.
  • U ziet de lijst met beschikbare accounts van uw e-mailadres. Als je geen toegang hebt, moet je op tikken om geen toegang meer te hebben tot deze optie.
  • U moet het nieuwe e-mailadres of telefoonnummer invoeren waartoe u toegang heeft en op de knop Doorgaan tikken.
  • Klik nu op mijn vertrouwde contacten onthullen en voer het volledige aantal vertrouwde contacten in.
  • U krijgt de link met een herstelcode die uw vertrouwde contacten kunnen openen. U moet die link naar uw vertrouwde contactpersoon sturen en hen vragen de code aan u te verstrekken.
  • U moet die code gebruiken om uw Facebook-account te herstellen en een nieuw wachtwoord voor uw account aan te maken.
Als u uw Facebook-account nog steeds niet kunt herstellen met de bovenstaande informatie, kunt u op elk moment contact opnemen met de Facebook Wachtwoord Vergeten. Alle contactsecties zijn beschikbaar op de Facebook-helppagina en u moet het best geschikte model vinden. Zodra je verbinding hebt gemaakt met de vertegenwoordiger, vraag hem dan om mijn Facebook-account onmiddellijk te herstellen. Het klantenserviceteam is 24 uur per dag beschikbaar voor hulp en begeleiding en biedt u volledige informatie met betrekking tot uw probleem.

​​​We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Belgie U kunt contact met ons opnemen via Instagram Nummer.

No comments:

Post a Comment