Wednesday, March 9, 2022

Hoe kan ik iemand op Facebook ontvrienden en uit mijn vriendenlijst verwijderen?

 


Facebook is een van de haalbare sociale netwerkwebsites die iedereen in dit tijdperk gebruikt. Zelfs tieners raken verslaafd aan deze applicatie en kunnen de hele dag door feeds scrollen. Mensen zijn meer betrokken bij hun virtuele leven dan in het echte leven. Maar als het gaat om het ontvrienden van iemand, kiezen de meesten van ons ervoor om het te vermijden vanwege de gevolgen in het echte leven. Misschien zal de persoon die je vandaag ontvriendt je in de toekomst nergens mee helpen. De resultaten achterlatend, als je nog steeds wilt weten hoe je iemand op Facebook kunt ontvrienden, moet je deze blog lezen. Net als in deze blog hebben we ook enkele alternatieve manieren besproken die je zeker zullen helpen om van iemands vervelende berichten af te komen. Maar eerst en vooral zullen we leren hoe je iemand op Facebook kunt ontvrienden.

  • Open eerst de Facebook-applicatie op uw apparaat. Als de applicatie niet op uw apparaat is gedownload, kunt u deze downloaden van de Google Play Store.
  • Open vervolgens het profiel van de persoon die u uit de vriendenlijst wilt verwijderen. Er zijn twee manieren om naar hun profiel te zoeken. Controleer in de eerste plaats op hun bericht, als je het bij de eerste paar berichten ziet, klik dan op hun naam. hierdoor wordt het profiel direct geopend. Als alternatief kunt u ook hun naam invoeren in het zoekgedeelte om naar hun profiel te zoeken. Klik op hun naam in de lijst met zoekresultaten.
  • Klik op het profielpictogram van je vriend.
  • Klik nu op de optie van de vriend om de optie voor ontvrienden te zien.
  • Zodra de unfriend-optie op het scherm verschijnt, klikt u erop.
  • Klik nu nogmaals op de knop "Bevestigen" om ze permanent uit de lijst van uw vrienden te verwijderen.

Ze kunnen je echter nog steeds het verzoek van een vriend sturen zodra ze te weten komen dat je ze hebt ontvriend.

Bovendien staat Facebook je ook toe om vriendenlijst Facebook te verbergen. Nadat je de vriendenlijst hebt verborgen, kan geen van je vrienden de kring van je vriend controleren, tenzij ze elkaar persoonlijk kennen.

Wat kan ik doen in plaats van iemand van de vriendenlijst te verwijderen?


Iemand ontvrienden van Facebook is krankzinnig als je veel andere opties hebt om uit te voeren. Als u een vriend verwijdert, wordt er geen melding naar hen verzonden, maar vroeg of laat zullen ze er zeker kennis van krijgen. In het bijzonder, wanneer ze de lijst van hun vrienden controleren en je daar niet zullen vinden. Het zou ook gênant zijn als iemand je vraagt waarom je niet in de lijst van hun vrienden staat.

We willen ervoor zorgen dat je niet vast komt te zitten in deze situatie waarin je antwoorden moet geven op zulke lastige vragen. Daarom hebben we enkele alternatieve manieren voorgesteld om je profiel geheim te houden zonder je vriendschap in gevaar te brengen. Als je alleen onnodige en vervelende berichten van iemand wilt verwijderen, blokkeer hem dan op Messenger. Bovendien, als je minder inhoud van een andere persoon wilt zien, kies er dan voor om "een pauze te nemen". Evenzo, als je iemands post niet wilt zien, kies dan om hem niet meer te volgen in plaats van hem uit de vriendenlijst te verwijderen. U kunt ook iemand van de Facebook-pagina verbannen om uw pagina-inhoud van hen te blokkeren.

Als je professionele hulp nodig hebt, neem dan contact op met Facebook Bellen!

We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

No comments:

Post a Comment