Thursday, August 12, 2021

 Waarom werkt mijn live video niet op Facebook?


Facebook is een van de beste sociale-mediaplatforms die door een aantal gebruikers worden gebruikt om geweldige video's, afbeeldingen, citaten, nieuwe advertenties, enzovoort te plaatsen. Het is vrij eenvoudig om op elk moment video's op sociale mediaplatforms te bekijken. Facebook is ook de moeite waard om live video te gebruiken om op elk moment met de klanten te chatten. Het is absoluut juist dat je de beste dingen kunt doen terwijl je de live video start en het werkt met een gratis streamingdienst voor video tot 1080 pixels. Tijdens een live videogesprek zie je zelden een storing die alleen wordt veroorzaakt door een slechte internetverbinding.

Daarom, als u problemen ondervindt tijdens live videochatten met iemand, moet u de oorzaak van de problemen controleren om gemakkelijk de beste aanwijzing te krijgen. Er wordt geïnstrueerd dat wanneer u uw Facebook-account gebruikt en livestreaming gebruikt, u de API-status van de apparaatplatformlink moet controleren, omdat er een groter probleem kan zijn waardoor u zich zou kunnen afvragen waarom mijn livevideo niet werkt op Facebook en wat de oplossing zou kunnen zijn om dit probleem binnenkort op te lossen.


Krijg een oplossing om te repareren:

  • Ga eerst naar de aanmeldingspagina van het Facebook-account en voer een bepaald e-mailadres en wachtwoord in om toegang te krijgen.
  • U moet de server-URL bekijken en ervoor zorgen dat streamsleutels worden gekopieerd of niet en dat u de perfecte internetverbinding krijgt.
  • U kunt de software uitschakelen en blokkeren en zo kunt u ervoor zorgen dat de live videospeler niet wordt geladen en de camera wordt ingeschakeld om dit probleem snel op te lossen.

Waarom wordt mijn Facebook-livevideo niet gepost?


Er zijn de meeste gebruikers die klagen dat waarom mijn Facebook-livevideo niet wordt gepost, het belangrijk is om te controleren of de internetverbinding is ingeschakeld of niet, omdat dit snel de eerste oorzaak van dit probleem kan zijn. Het kan een netwerkprobleem zijn waardoor je moeite hebt om een live video te plaatsen, dus laten we het snel oplossen.

Krijg een oplossing om te repareren:

  • Zorg ervoor dat uw Facebook-account is aangemeld met het juiste e-mailadres en wachtwoord om toegang te krijgen.
  • U moet de nieuwe feed selecteren en op de horloge-knop aan de linkerkant klikken om ervoor te zorgen dat u een goede internetservice heeft.
  • U kunt na het uploaden op de livevideo klikken om dit te bekijken en dit probleem oplossen door de internetservice eenvoudig opnieuw in te stellen.

Waarom wordt mijn Facebook-livevideo afgebroken?


Hierna, als je klaagt waarom mijn Facebook-livevideo wordt afgebroken en dit probleem snel wilt oplossen, moet je de oorzaak van de fout weten, zoals Facebook-accountfout, app-caches, internetverbinding, telefoonopslag en enzovoort.

Download de oplossing om te repareren:

  • Zorg er eerst voor dat je Facebook-account correct is ingelogd en gebruik de live video om op de volgende pagina te bekijken.
  • Je moet er zeker van zijn dat de timing voor een live videosessie op Facebook 8 uur is en als je een bericht vindt dat de video wordt onderbroken of verbroken, controleer dan de internetverbinding.
  • Het is heel eenvoudig om live video bij te snijden met behulp van het tabblad Bewerken en je kunt 24-uurs feed blijven gebruiken via een van de publicatietools die aan het einde van dit bericht worden beschreven.
  • Als u merkt dat uw video gedurende 30 minuten wordt onderbroken, controleert u uw internetservice en stelt u de internetbrowser opnieuw in of werkt u deze bij om dit probleem uiteindelijk te verhelpen.

Als je met hetzelfde probleem op je FB worstelt, neem dan nu op elk moment contact op met ons technische ondersteuningsteam. en ontvang de directe oplossingen van Facebook Bellen Nederland.

We bieden ook technische ondersteuning voor Google Belgie. U kunt contact met ons opnemen via Google Nummer Belgie.

1 comment:

  1. Facebook is, zoals we allemaal weten, de moeite waard om live video te gebruiken om op elk moment contact te maken met klanten. Je kunt de leukste dingen doen terwijl je de live video start, en het werkt met een gratis streamingdienst voor video tot 1080 pixels. Tijdens een live videogesprek kom je zelden een storing tegen die uitsluitend te wijten is aan een defecte internetverbinding. Als u daarom problemen ondervindt tijdens het live videochatten met iemand, moet u de oorzaak van het probleem onderzoeken om de meest nauwkeurige informatie te krijgen.
    als je contact wilt opnemen met een technicus, ga dan hier
    --------------------------------
    Gmail Bellen

    ReplyDelete