Tuesday, February 16, 2021

HOE HET INSTAGRAM WACHTWOORD TE RESETTEN MET FACEBOOK?

 Als je niet kunt inloggen op je Instagram-account omdat je het juiste wachtwoord van je account niet meer weet, kun je het account resetten met het Facebook-account. U moet de instructies op uw apparaat volgen om het Instagram-account te resetten met behulp van het onderstaande Facebook-account:


  • Open de Instagram-applicatie op uw apparaat of open de Instagram-website in een webbrowser op uw apparaat.
  • Klik op de optie Vergeten naast het wachtwoordvak.
  • Nu krijg je 2 opties, of je nu het wachtwoord opnieuw wilt instellen via e-mail of met een Facebook-account.
  • U moet Facebook selecteren, u gaat nu naar een andere pagina en vraagt u om in te loggen op uw Facebook-account.
  • U moet de inloggegevens van uw Facebook-account invoeren om in te loggen.
  • Vervolgens krijg je de mogelijkheid om het wachtwoord van het Instagram-account dat aan het Facebook-account is gekoppeld, opnieuw in te stellen.
Dit is hoe je eenvoudig het Instagram-wachtwoord kunt resetten met een Facebook-account. U kunt het wachtwoord resetten van het account dat het laatst aan het Facebook-account was gekoppeld.

Als je het wachtwoord van je Instagram-account niet opnieuw kunt instellen met Facebook, kun je een andere methode proberen om het wachtwoord opnieuw in te stellen via de e-mail. Bij deze methode ontvangt u een e-mail met de link voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord op uw e-mailadres. Zodra je het hebt ontvangen, moet je de e-mail openen en op de link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord klikken.

Zodra u de optie krijgt om het wachtwoord opnieuw in te stellen, moet u het nieuwe wachtwoord invoeren en bevestigen en vervolgens opslaan. Je Instagram-wachtwoord is gewijzigd. Bel Facebook Klantenservice Telefoonnummer: +31-546876522.

We bieden ook technische ondersteuning voor Google Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Google Telefoonnummer Nederland.

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. I haven’t seen such quality work in a long time. Great job, Keep it up!
    Facebook bellen nederland

    ReplyDelete
  3. This is an informative blog. Keep it up. I am looking forward to this kind of blog. I took a lot away from this blog. also, your thoughts were very well organized as far as how you went into details and made it very. Thanks
    visit site

    ReplyDelete
  4. Apart from the quality and user-friendliness of the offered products, Microsoft is also instrumental in providing optimum quality customer services. These services are delivered by Microsoft Tech Support with the utmost professionalism and great care. With the quality of the offered services, Microsoft Bellen has emerged as the best friend of Windows users. the users

    ReplyDelete